SIA: Popstjernen Sia pleier å skjule ansiktet sitt bak parykker og store hatter, men i fjor ble hun avbildet på LAX flyplass. Foto: Scanpix
SIA: Popstjernen Sia pleier å skjule ansiktet sitt bak parykker og store hatter, men i fjor ble hun avbildet på LAX flyplass. Foto: Scanpix Vis mer

Sia

Ville du kjent igjen popstjernen Sia uten parykken?

Den 42 år gamle «Chandelier»- sangeren pleier å holde ansiktet sitt godt skjult...

Popstjernen Sia Furler (42) er dama bak hitlåter som «Chandelier», «The Greatest» og «Titanium», og har gjort seg viden kjent takket være sin ikoniske svart-blonde parykk, som skjuler ansiktet hennes under opptredener og konserter.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen MacGyver-stjernen?

42-åringen er nemlig svært privat av seg, og har tidligere avslørt at hun foretrekker å skjule identiteten sin under nettopp parykker og store hatter, slik at hun får gå mer i fred og ha et tilnærmet normalt liv, skriver Daily Mail.

- Jeg gjør det rett og slett slik at jeg kan gå på Target og kjøpe strømpebukser om jeg ønsker, har hun tidligere forklart til Ellen på «The Ellen DeGeneres Show»:

- Eller, hvis jeg må akutt på do, så kan jeg faktisk gjøre det langs veikanten, ingen ville fulgt etter meg med et kamera for å prøve å ta bilde.

LES OGSÅ: Michael Jacksons datter (18) har blitt voksen

En sjelden gang har imidlertid popstjernen vist sitt «sanne jeg» og dropper ansiktsforkledningen, noe flere fans ble vitne til på LAX flyplass, da hun var på vei til å boarde et fly til hjemlandet Australia.

Superstjernen valgte en helt naturlig og nesten sminkefri look, med matchende nudefargede joggebukser og topp fra Kenzo.

Ville du kjent henne igjen? ;)

NATURLIG: Sia valgte en naturlig look på vei inn på LAX flyplass onsdag. Foto: Splash News
NATURLIG: Sia valgte en naturlig look på vei inn på LAX flyplass onsdag. Foto: Splash News Vis mer

Sjekk KKs store årshoroskop!