Elliot Page

Viser frem kroppen etter transformasjonen

Skuespiller Elliot Page (34) hylles for ærlig bilde.

ELLIOT PAGE: Den Oscar-nominerte skuespilleren Elliot Page gikk tidligere i år gjennom en kjønnskorrigerende operasjon. Nå viser han frem resultatet. FOTO: Skjermdump Instagram // NTB
ELLIOT PAGE: Den Oscar-nominerte skuespilleren Elliot Page gikk tidligere i år gjennom en kjønnskorrigerende operasjon. Nå viser han frem resultatet. FOTO: Skjermdump Instagram // NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Elliot Page (34) viser stolt frem resultatet etter at han tidligere i år gikk gjennom en kjønnskorrigerende operasjon.

På Instagram delte den Oscar-nominerte skuespilleren frem et bilde av seg selv i sin nye badeshorts, og det er tydelig at 34-åringen har ligget i hardtrening - for den veltrente sixpacken var ikke til å ignorere!

Det var i desember 2020 at Elliot Page, som tidligere het Ellen Page, delte sin historie med verden, og tre måneder senere stilte han i sitt første intervju som mann i Time Magazine.

Allerede som niåring følte han seg annerledes, og den lille jenta drømte én dag om å kunne leve livet med det kjønnet han følte seg som.

- Jeg følte meg som en gutt. Jeg ville bli en gutt. Og jeg spurte mamma om jeg én dag kunne bli det, sier han i Time-intervjuet.

En stund senere åpnet han seg opp for talkshow-dronningen Oprah Winfrey om hvorfor han har ønsket å dele av transformasjonshistorien sin.

- Jeg har ønsket å snakke om det av en del grunner. Jeg har ønsket å vise hvor mye det har endret livet mitt. Jeg ønsker å vise folk at ikke bare har det vært livsendrende for meg, men jeg tror også at det er livsendrende for så mange andre, fortalte Elliot Page på The Oprah Conversation på Apple TV+ i april.

Hylles for bildet

I kommentarfeltet til bildet av seg selv i sin nye badeshorts, har Elliot Page fått mange positive tilbakemeldinger - og flere av følgerne hyller 34-åringen for å dele.

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

Både skuespillerkollegaene Julianne Moore (60) og Nina Dobrev (32), og artist Miley Cyrus (28) har lagt igjen hyllester i kommentarfeltet.

«Du ser fantastisk ut. Men først og fremst lykkelig» skriver skuespiller Nina Dobrev.

De spilte mot hverandre i sci-fi/thrilleren Flatliners fra 2017.

Til magasinet Vanity fair snakket Elliot Page i april 2021 om hva den kjønnskorrigerende operajonen har gjort med ham på det følesesmessige plan.

- Den mest markante forskjellen er at jeg virkelig føler at jeg bare eksisterer. (...) Bare eksisterer gjennom meg selv, liksom, bare sitte ned og være meg selv. Ikke ha noe som konstant distraherer. (...) Jeg føler en betydelig forskjell når det kommer til min eksistens - ikke bare fra dag til dag, men fra øyeblikk til øyeblikk, sa Elliot til Vanity fair.

Den kanadiske skuespilleren har spilt i filmer som Juno (2007), Inception (2010) og X-Men: Days of Future Past (2014). I perioden 2018 til 2021 var han gift med den kanadiske danseren Emma Portner (26).

EKSKONA: Elliot Page var gift med den kanadiske danseren Emma Portner fra 2018 til 2021. De har bevart vennskapet til tross for brudd. FOTO: NTB
EKSKONA: Elliot Page var gift med den kanadiske danseren Emma Portner fra 2018 til 2021. De har bevart vennskapet til tross for brudd. FOTO: NTB Vis mer

Bruddet var vennskapelig, og ekskona Emma har ifølge BBC vært åpen om at hun støtter Elliot i valget om å gjennomføre en kjønnskorrigerende operasjon.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer