Elliot Page

Viser frem kroppen etter transformasjonen

Skuespiller Elliot Page (34) hylles for ærlig bilde.

ELLIOT PAGE: Den Oscar-nominerte skuespilleren Elliot Page gikk tidligere i år gjennom en kjønnskorrigerende operasjon. Nå viser han frem resultatet. FOTO: Skjermdump Instagram // NTB
ELLIOT PAGE: Den Oscar-nominerte skuespilleren Elliot Page gikk tidligere i år gjennom en kjønnskorrigerende operasjon. Nå viser han frem resultatet. FOTO: Skjermdump Instagram // NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Elliot Page (34) viser stolt frem resultatet etter at han tidligere i år gikk gjennom en kjønnskorrigerende operasjon.

På Instagram delte den Oscar-nominerte skuespilleren frem et bilde av seg selv i sin nye badeshorts, og det er tydelig at 34-åringen har ligget i hardtrening - for den veltrente sixpacken var ikke til å ignorere!

Det var i desember 2020 at Elliot Page, som tidligere het Ellen Page, delte sin historie med verden, og tre måneder senere stilte han i sitt første intervju som mann i Time Magazine.

Allerede som niåring følte han seg annerledes, og den lille jenta drømte én dag om å kunne leve livet med det kjønnet han følte seg som.

- Jeg følte meg som en gutt. Jeg ville bli en gutt. Og jeg spurte mamma om jeg én dag kunne bli det, sier han i Time-intervjuet.

En stund senere åpnet han seg opp for talkshow-dronningen Oprah Winfrey om hvorfor han har ønsket å dele av transformasjonshistorien sin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer