Hollywood-stjerner:

Visste du at disse Hollywood-stjernene har datet?

Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Cher. Liam Neeson og Helen Mirren. Listen er lang - og overraskende!

Publisert
Sist oppdatert

Denne vinteren og våren har begrepet «å hooke» blitt en del av vårt vokabular gjennom den uhyre populære NRK-ungdomsserien SKAM. Du har Vilde og William, William og Noora, Vilde og Eva, Eva og Jonas og Jonas og Isabell. Så kom jo selvfølgelig sesong 3 med Isak og Even. (Pssst: Nå kommer den amerikanske versjonen av «Skam»!)

Dette har fått oss til å tenke på alle kjendisparene som har «hooka» med hverandre. For dersom man skulle ha laget et såkalt klinekart over hvem som har «hooka» med hvem i Hollywood, er én ting sikkert og visst: kabalen er stooor, så her må det settes av god tid! Det er nemlig mange skuespillere, artister og supermodeller som har datet hverandre på kryss og tvers.

Under følger en liste over de 19 hotteste «disse kjendisene har én gang datet hverandre»-parene, og gled deg - det er nemlig mange, mange godbiter! Listen er inspirert av BuzzFeed.

LES OGSÅ: Derfor tiltrekkes kvinner av yngre gutter

1. Leonardo DiCaprio (41) og Naomi Campbell (45)

Dette bekrefter at Oscar-vinneren alltid har hatt en greie for supermodeller. I 1995 datet nemlig han Naomi Campbell, som på den tiden var en av verdens absolutt heiteste supermodeller. Paret gjorde det slutt kort tid før DiCaprio fikk rollen som Jack Dawson i «Titanic» i 1997.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer