Kjendispar

Visste du at disse kjendisene har datet?

Ett av parene var forlovet i to år!

FORLOVET I TO ÅR: Hvem av disse parene var forlovet i to år? Svaret ligger nede i saken! Foto: Scanpix
FORLOVET I TO ÅR: Hvem av disse parene var forlovet i to år? Svaret ligger nede i saken! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Hvem datet egentlig Ryan Reynolds før Blake Lively, og hvem datet Lively før Reynolds? Og hvilken 16 år eldre filmstjerne datet Ryan Gosling i ett år?

Det er ikke lett å få med seg alle Hollywood-romansene. Ikke bare glemmer vi dem, men det finnes også noen vi ikke visste om i det hele tatt.

Ryan Gosling (39) og Sandra Bullock (55)

Skuespillerne møttes under innspillingen av «Murder by Numbers» og var sammen i ett år. Ifølge NYDailyNews.com har Gosling tidligere sagt at Bullock var en av de beste kjærestene han har hatt.

I dag er Gosling gift med skuespiller Eva Mendes (46) og har barna Esmeralda og Amada sammen. Sandra Bullock var gift med Jesse James fra 2005 til 2010. Hun er også mor til Laila og Louis Bardo.

LES OGSÅ: 15 år skiller disse bildene

DEN BESTE KJÆRESTEN: Ryan Gosling skal ha sagt at ekskjæresten Sandra Bullock var en av de beste kjærestene han har hatt. Foto: REUTERS
DEN BESTE KJÆRESTEN: Ryan Gosling skal ha sagt at ekskjæresten Sandra Bullock var en av de beste kjærestene han har hatt. Foto: REUTERS Vis mer

Matthew McConaughey (50) og Janet Jackson (53)

Det hevdes at skuespilleren og sangerinnen begynte å date etter prisutdelingen Grammys i 2002. McConaughey skal tydeligvis flere ganger ha sagt at de to kun var venner, men Jackson innrømmet flørten senere.

Matthew McConaughey gifter seg med Camila Alves (38) i 2012, og sammen har de barna Levi, Vida og Livingstone.

PÅ GRAMMY AWARDS: Matthew McConaughey og Janet Jackson skal ha datet etter å ha møttes på prisutdelingen. Foto: AP
PÅ GRAMMY AWARDS: Matthew McConaughey og Janet Jackson skal ha datet etter å ha møttes på prisutdelingen. Foto: AP Vis mer

Colin Farrell (43) og Britney Spears (38)

I 2003 skal popstjerne Britney Spears og skuespiller Colin Farrell møtt opp sammen på den røde løperen og flørtet åpenlyst med hverandre. Og det ble med det! «Forholdet» til Farrell og Spears skal ha vart i cirka én uke.

2003: Britney Spears på den røde løperen med Colin Farrell. Foto: REUTERS
2003: Britney Spears på den røde løperen med Colin Farrell. Foto: REUTERS Vis mer

Ryan Reynolds (43) og Alanis Morissette (45)

Ja, du leste riktig. Ikke bare datet Ryan Reynolds og Alanis Morissette, men de var forlovet i to år! De skal ha møttes på bursdagen til Drew Barrymore i 2002 og pendlet fram og tilbake mellom Los Angeles og Vancouver før kjærligheten tok slutt i 2006.

Dette er ikke den eneste kjente kvinnen Reynolds har hatt et seriøst forhold med. I dag er han gift med Blake Lively og har tre barn med henne, men før det var han gift med Scarlett Johansson (35). De to giftet seg i 2008 og skiltes i 2011.

Fire år etter bruddet med Reynolds giftet Alanis Morisette seg med artisten Souleye (39). De er fortsatt sammen.

VAR FORLOVET: Alanis Morissette og Ryan Reynolds. Foto: AP
VAR FORLOVET: Alanis Morissette og Ryan Reynolds. Foto: AP Vis mer

Chelsea Handler (45) og 50 Cent (44)

«Han er så søt» sa programleder Chelsea Handler til Oprah Winfrey om sin tidligere rap-kjæreste 50 Cent, ifølge UsWeekly.com. Under sesongavslutning av Chelsea Lately klinte paret til, men kjærligheten tok slutt i 2010.

KLINTE TIL: Chelsea Handler og 50 Cent på sesongavslutningen av Handlers talkshow Chelsea Lately. Foto: Scanpix
KLINTE TIL: Chelsea Handler og 50 Cent på sesongavslutningen av Handlers talkshow Chelsea Lately. Foto: Scanpix Vis mer

Channing Tatum (39) og Amanda Bynes (34)

Skuespillerne skal ha datet etter at de spilte mot hverandre i filmen «She's The Man». Ryktene ble aldri bekreftet bortsett fra disse bildene av skuespillerne som kysser.

I disse dagene går ryktene om at Bynes er gravid med sitt første barn sammen med forloveden Paul Michael. Skuespilleren la ut et bilde fra en ultralyd som raskt ble slettet etterpå.

Channing Tatum var lenge gift med danser og skuespiller Jenna Dewan (39), men paret overrasket alle da de delte nyheten om at de skulle gå fra hverandre i 2018. Sammen har de datteren Everly.

I ettertid har Tatum funnet kjærligheten med sanger Jessie J (32), men det ser ut til at forholdet er litt «av og på».

SHE'S THE MAN: Channing Tatum og Amanda Bynes skal ha datet etter at de spilte i samme film. Foto: Scanpix
SHE'S THE MAN: Channing Tatum og Amanda Bynes skal ha datet etter at de spilte i samme film. Foto: Scanpix Vis mer

Jamie Dornan (37) og Keira Knightley (35)

Dornan og Knightley datet da hun var filmstjerne og han var modell for Calvin Klein. De møttes i 2003 - lenge før Jamie Dornan fikk hovedrollen som Christian Grey i «Fifty Shades of Grey»-filmene. Forholdet deres tok slutt i 2005, men i dag er de begge lykkelig gift.

Keira Knightley giftet seg med James Righton (36) i 2013. Sammen har de datteren Edie. Jamie Dornan giftet seg faktisk samme år. Sammen med kona Amelia Warner (37) har han barna Duclie og Elva.

UKJENT KJÆRESTE: Da Keira Knightley datet Jamie Dornan var han kun kjent som Calvin Klein-modell. Nå har han rollen i Fifty Shades of Grey. Foto: Pa Photos
UKJENT KJÆRESTE: Da Keira Knightley datet Jamie Dornan var han kun kjent som Calvin Klein-modell. Nå har han rollen i Fifty Shades of Grey. Foto: Pa Photos Vis mer

Tom Cruise (57) og Penelope Cruz (45)

Mellom ekteskapene sine med Nicole Kidman (52) og Katie Holmes (42) hadde Tom Cruise og Penelope Cruz et forhold. Men Cruise skal ha takket for seg etter at Penelope ikke ville gi opp sin buddhistiske tro for Cruises scientologi, ifølge UsMagazine.com. Forholdet varte i tre år. Vi klarer ikke helt å slippe tanken på at de to kunne fått et barn med etternavnet «Cruz Cruise».

Cruise var gift med Katie Holmes frem til 2012, og sammen har de datteren Suri. Penelope Cruz giftet seg i 2010 med Javier Bardem (51) og er fremdeles gift den dag i dag. Sammen har de barna Luna og Leo.

SAMMEN I TRE ÅR: Forholdet skal ha tatt slutt da Penelope Cruz ikke ville gi opp sin buddhistiske tro i fordel for Tom Cruises scientologikirke. Foto: SipaUSA
SAMMEN I TRE ÅR: Forholdet skal ha tatt slutt da Penelope Cruz ikke ville gi opp sin buddhistiske tro i fordel for Tom Cruises scientologikirke. Foto: SipaUSA Vis mer

Matthew Morrison (41) og Lea Michele (33)

Ryktene svirret i 2010 om «Glee»-skuespillerne Matthew Morrison og Lea Michele hadde et forhold. Begge nektet for det, men i Micheles bok «Brunette Ambition» avslører hun at de hadde en flørt, skriver Dailymail.co.uk. Det var imidlertid før de fikk to av hovedrollene i TV-serien «Glee».

Lea Michele var forlovet med kollegaen Cory Monteith fra samme serie, men Monteith døde dessverre av en overdose i 2013. Michele fant kjærligheten på ny og giftet seg i 2019 med Zandy Reich.

Matthew Morrison giftet seg i 2014 med Renee Puente (35). Sammen har de sønnen Revel James Makai.

DATET FØR GLEE: Matthew Morrison og Lea Michele. Foto: Xposure
DATET FØR GLEE: Matthew Morrison og Lea Michele. Foto: Xposure Vis mer

Leonardo DiCaprio (45) og Blake Lively (32)

Ifølge Dailymail.co.uk datet skuespillerne i fem måneder i 2011 før de valgte å bare være venner. Nå er Blake gift med Ryan Reynolds og sammen har de tre døtre. Vi vet ennå ikke navnet på deres yngste barn, men de to eldste heter Inez og James.

Det er ingen hemmelighet at DiCaprio har hatt flere forhold siden Lively. Det er heller ingen hemmelighet at mange av dem har vært med supermodeller. Før Lively var han sammen med Gisele Bündchen (39) fra 2000 til 2005 og deretter Bar Rafaeli (34) fra 2005 til 2011.

Nå er DiCaprio sammen med Camila Morrone (22), og skal vi tro ryktene som svirrer begynner det å bli ganske seriøst mellom de to.

PÅ SYKKELTUR: Ekskjærestene Blake Lively og Leonardo DiCaprio. Foto: Splash News
PÅ SYKKELTUR: Ekskjærestene Blake Lively og Leonardo DiCaprio. Foto: Splash News Vis mer

Øvrige kilder: Cosmopolitan.com, NYDailyNews.com og ETonline.com

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer