Reese Witherspoon:

Visste du at en annen stjerne kunne spilt Elle Woods i «Legally Blonde»?

Vi elsker Reese Witherspoon i rollen, men denne skuespillerinnen kunne også gjort en råbra jobb!

KJENT OG KJÆR: Reese Witherspoon mest ikoniske rolle så langt i karrieren må sies å være advokatspiren Elle Woods. FOTO: MGM Distribution Co.
KJENT OG KJÆR: Reese Witherspoon mest ikoniske rolle så langt i karrieren må sies å være advokatspiren Elle Woods. FOTO: MGM Distribution Co. Vis mer
Publisert

Reese Witherspoon er for tiden opptatt med innspillingen av serien «The Morning Show» – som skal gi seerne et innblikk i livene til TV-reporterne som vekker USA hver morgen – med Jennifer Aniston som motspiller.

I tillegg dukker hun opp i miniserien «Little Fires Everywhere», og filmene «Wish List» og «Tinker Bell» (ja, som i den lille feen fra eventyrene om Petter Pan) i nærmeste fremtid.Med andre ord er hun like ettertraktet i dag som da hun først prøvde seg som skuespiller i «The Man in the Moon» for 28 år siden.På tross av hun fremdeles er høyst aktiv i bransjen og har gjort nærmere 30 roller siden, må Elle Woods i «Legally Blonde» sies å være stjernens mest ikoniske.Filmen om den viljesterke, sylskarpe og rosa-elskende advokatspiren Elle Woods hadde premiere i 2001. Den ble umiddelbart en publikumsfavoritt og håvet inn 1.2 milliarder kroner på verdensbasis.Men visste du at et annet kjent fjes kunne kapret hovedrollen i den folkekjære komedien?LES OGSÅ: Slik ser kjendiskvinnene ut uten signaturhårfargen sin

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer