Victoria Beckham:

Viste frem sin indre «Posh» på ferie

David Beckham delte nylig en video av kona Victoria Beckham, som danser og synger til 90-talls hiten «Stop» av Spice Girls.

POSH-SPICE: Det ble nostalgisk da Victoria Beckham nylig sang Spice Girls-karaoke på familieferie. Her er hun på London Fashion Week i februar i år. Foto: NTB
POSH-SPICE: Det ble nostalgisk da Victoria Beckham nylig sang Spice Girls-karaoke på familieferie. Her er hun på London Fashion Week i februar i år. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Som en ekte Spice Girl, skulle man kanskje tro at et spørsmål om hva din go-to karaokesang muligens var «Too Much».

Men selveste Victoria Beckham sa «Never Give Up On The Good Times», da hun nylig sang og danset til en av 90-talls jente-bandets største hits.

Det skriver nettstedet People.

Karaokekveld

Posh Spice selv sang for full hals til popgruppens hit «Stop» fra 1997, samtidig som hun danset løs med koreografi fra sangens musikkvideo, som også spilles i bakgrunnen på familiens ferie i Kroatia.

Mannen hennes, fotballstjernen David Beckham, delte nylig en kort snutt på sin egen Instagramkonto, med bildeteksten «Karaoke night with the one & only Posh Spice”.

I videoen ser vi 48 år gamle Victoria, i en Posh-inspirert, «lille sorte»-kjole.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer