Victoria Beckham:

Viste frem sin indre «Posh» på ferie

David Beckham delte nylig en video av kona Victoria Beckham, som danser og synger til 90-talls hiten «Stop» av Spice Girls.

POSH-SPICE: Det ble nostalgisk da Victoria Beckham nylig sang Spice Girls-karaoke på familieferie. Her er hun på London Fashion Week i februar i år. Foto: NTB
POSH-SPICE: Det ble nostalgisk da Victoria Beckham nylig sang Spice Girls-karaoke på familieferie. Her er hun på London Fashion Week i februar i år. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Som en ekte Spice Girl, skulle man kanskje tro at et spørsmål om hva din go-to karaokesang muligens var «Too Much».

Men selveste Victoria Beckham sa «Never Give Up On The Good Times», da hun nylig sang og danset til en av 90-talls jente-bandets største hits.

Det skriver nettstedet People.

Karaokekveld

Posh Spice selv sang for full hals til popgruppens hit «Stop» fra 1997, samtidig som hun danset løs med koreografi fra sangens musikkvideo, som også spilles i bakgrunnen på familiens ferie i Kroatia.

Mannen hennes, fotballstjernen David Beckham, delte nylig en kort snutt på sin egen Instagramkonto, med bildeteksten «Karaoke night with the one & only Posh Spice”.

I videoen ser vi 48 år gamle Victoria, i en Posh-inspirert, «lille sorte»-kjole.

Klesdesigneren har svart ektemannen i kommentarfeltet som følger; «Bare for deg David!! X».

På ukjent farvann

Den tidligere Spise Girls-sangerinnen deler ofte aktiviteter fra hverdagen på sine sosiale medier. Forrige uke debuterte hun på videodelingsappen TikTok, med en video i en ikonisk Spice Grils-ånd, hvor Posh-personligheten kommer tydelig frem.

Hun har også jevnlig delt hendelser fra familiens sommerferie.

Lørdag postet hun er bilde av seg selv og David på det som kan se ut som «ukjent farvann».

Bildet viser stjerneparet på en vannscooter med bildeteksten «Ja, det stemmer … @davidbeckham fikk meg med på jetski. Hva blir det neste?», sammen med to latter-emojier.

Ikke fan av morens garderobe

I et nylig intervju med australske Vouge, avslører Beckham at av de fire andre medlemmene i Spice Girls, var det hun selv som fikk den største godtgjørelsen for klær.

– De andre jentene var egentlig ikke så interessert i mote, så jeg var heldig som kunne ta opp mesteparten av budsjettet, sa hun til det australske motemagasinet.

Imidlertid avslørte hun også at datteren Harper ikke er en så stor fan av morens Spice Girls-garderobe.

POP-IKONER: Victoria Beckham sammen med tre av fire Spice Girls-kollegaer, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton. Førstnevnte i et velkjent miniskjørt, som datteren Harper mener er "uakseptabelt". Foto: NTB // Lee Jones/REX
POP-IKONER: Victoria Beckham sammen med tre av fire Spice Girls-kollegaer, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton. Førstnevnte i et velkjent miniskjørt, som datteren Harper mener er "uakseptabelt". Foto: NTB // Lee Jones/REX Vis mer

– Hun er ikke en av disse barna som går ut med et fullt fjes av sminke eller bruker magetopper. Nylig fortalte hun meg faktisk at «Mamma, jeg har sett noen bilder av deg da du var i Spice Girls og skjørtene dine var rett og slett uakseptable», delte hun med australske Vouge.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer