Graviditet

Vordende syvbarnsmor hetses for barneflokken

Sarah Molitor (35) har seks sønner. Til våren utvides familien!

GRAVIDITET: Sarah Molitor er mor til seks sønner. I mars blir hun og ektemannen foreldre til sitt syvende barn. FOTO: @modernfarmhousefamily
GRAVIDITET: Sarah Molitor er mor til seks sønner. I mars blir hun og ektemannen foreldre til sitt syvende barn. FOTO: @modernfarmhousefamily Vis mer
Publisert

Den amerikanske seksbarnmoren Sarah Molitor (35) delte nylig en gledelig nyhet med følgerne sine på Instagram: hun og ektemannen Tim venter baby nummer syv!

Ekteparet, som giftet seg ett år etter at de møttes i 2008, har sønnene Jude (10), Hudson (8), Chase (6), Crew (5), Beck (3) og lille Griffy (1) sammen. Alle født i løpet av ni år.

Den vordende syvbarnsmoren er utdannet sykepleier, men driver bloggen Modern Farmhouse Family, og har skrevet barnebøker. Pappa Tim jobber i hotellbransjen. På bloggen har paret åpnet opp om hvorfor de har så mange barn:

- Vi har alltid ønsket i alle fall fire barn. Og vi er så takknemlige for at familien vår fortsetter å vokse med hvert eneste barn Gud gir oss.

I kommentarfeltet på familiens Instagram-konto strømmer det inn med lykkeønskninger til familien, men det er også mange som kommer med krass kritikk rettet mot den vordende syvbarnsmoren og ektemannen valg om å ha stor barneflokk.

Noen påpeker at det er mange barn som allerede eksisterer i verden, og som trenger en trygg og stabil familie i form av adopsjon eller fosterfamilie. Andre trekker frem miljødebatten, mens andre igjen håper at alle barna får all den oppmerksomhet fra foreldre som de trenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer