Graviditet

Vordende syvbarnsmor hetses for barneflokken

Sarah Molitor (35) har seks sønner. Til våren utvides familien!

GRAVIDITET: Sarah Molitor er mor til seks sønner. I mars blir hun og ektemannen foreldre til sitt syvende barn. FOTO: @modernfarmhousefamily
GRAVIDITET: Sarah Molitor er mor til seks sønner. I mars blir hun og ektemannen foreldre til sitt syvende barn. FOTO: @modernfarmhousefamily Vis mer
Publisert

Den amerikanske seksbarnmoren Sarah Molitor (35) delte nylig en gledelig nyhet med følgerne sine på Instagram: hun og ektemannen Tim venter baby nummer syv!

Ekteparet, som giftet seg ett år etter at de møttes i 2008, har sønnene Jude (10), Hudson (8), Chase (6), Crew (5), Beck (3) og lille Griffy (1) sammen. Alle født i løpet av ni år.

Den vordende syvbarnsmoren er utdannet sykepleier, men driver bloggen Modern Farmhouse Family, og har skrevet barnebøker. Pappa Tim jobber i hotellbransjen. På bloggen har paret åpnet opp om hvorfor de har så mange barn:

- Vi har alltid ønsket i alle fall fire barn. Og vi er så takknemlige for at familien vår fortsetter å vokse med hvert eneste barn Gud gir oss.

I kommentarfeltet på familiens Instagram-konto strømmer det inn med lykkeønskninger til familien, men det er også mange som kommer med krass kritikk rettet mot den vordende syvbarnsmoren og ektemannen valg om å ha stor barneflokk.

FOTO: Skjermdump / Instagram @peoplemagazine
FOTO: Skjermdump / Instagram @peoplemagazine Vis mer

Noen påpeker at det er mange barn som allerede eksisterer i verden, og som trenger en trygg og stabil familie i form av adopsjon eller fosterfamilie. Andre trekker frem miljødebatten, mens andre igjen håper at alle barna får all den oppmerksomhet fra foreldre som de trenger.

Men til tross for negative tilbakemeldinger, tar paret det hele med knusende ro. Den kristne familien ser på hvert barn som en velsignelse.

Spekulasjoner rundt babyens kjønn

Det er også mange i kommentarfeltet som er nysgjerrig på om den lille i magen er en jente - for familien består som nevnt allerede av syv gutter.

Foreløpig har ikke ekteparet funnet ut av kjønnet på babyen i magen, men mamma Sarah har kommentert spekulasjonene rundt kjønn.

- En jente ville ha vært så koselig, men herregud, syv gutter ville vært så unikt og gøy!

I en rørende video Sarah har lagt ut på Instagram-profilen til familien, får vi se ektemannens reaksjon på det syvende barnet. Og det er tydelig å se at den vordende syvbarnsfaren er overveldet av varme følelser - og humor:

- Hvordan skjedde det? Nøs jeg igjen? sier han lattermildt.

Terminen er mars 2023.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer