Jada Pinkett Smith

Will Smiths kone om sykdommen bak skandale-slaget

- Det var på tide å gi slipp.

SYKDOM: Skuespiller Jada Pinkett Smith forteller om sykdommen som er bakgrunnen for at ektemannen Will smith slo til Chris Rock under Oscar-utdelingen 2022. FOTO: NTB
SYKDOM: Skuespiller Jada Pinkett Smith forteller om sykdommen som er bakgrunnen for at ektemannen Will smith slo til Chris Rock under Oscar-utdelingen 2022. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Oscar-utdelingen gikk av stabelen i mars 2022, for første gang på rød løper etter korona, endte det i en skandale The Academy sjelden eller aldri har sett maken til. Det mye omtalte slaget som Hollywoodyndling og Oscar-vinner Will Smith delte ut til Oscar-vert Chris Rock ble raskt det alle snakket om, og overstrålte Will Smiths store dag, da han mottok sin første Oscar-

Bakgrunnen for slaget var at Will Smiths kone Jada Pinkett Smith stilte på Oscar-gallaen med barbert hode, og Chris Rock dro en spøk om det.

Jada Pinkett Smith lider av hårsykdommen Alopecia, en hudsykdom der de hvite blodlegemene samler seg rundt hårsekkene, og forårsaker en betennelse som gjør at håret slutter å vokse og faller av, ifølge Lommelegen.

Resultatet i Jadas tilfelle er at håret på store deler av hodet er borte, og på Oscar-utdelingen stilte hun med glatt hodebunn.

Men veien til å våge å vise seg med sitt nakne hode har vært lang for Jada.

Åpne om sexlivet

Jada og Will Smith er kjent for å være svært åpne, og i Jadas Facebook-talkshow «Red Table Talk» har fansen fått detaljer om både Jadas rusavhengighet og parets sexliv. Jada og Will skal visstnok ha et åpent forhold, og Jada skal ha hatt et forhold til rapperen August Alsina, skriver people.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.