Kongebarn:

Willam og Kate viste frem sønnens ukjente talent

Det ser ut som den lille prinsen kan ha arvet visse ferdigheter fra flere familiemedlemmer.

KONGEBARN: Det britiske kongehuset innehar flere kunsterinske talenter. Den siste i rekken er prins William prinsesse Kates eldste sønn, prins George. Her bilde av kronprinsparet, prins George og prinsesse Charlotte under julemessen i Westminister Abbey, 2022. FOTO: NTB.
KONGEBARN: Det britiske kongehuset innehar flere kunsterinske talenter. Den siste i rekken er prins William prinsesse Kates eldste sønn, prins George. Her bilde av kronprinsparet, prins George og prinsesse Charlotte under julemessen i Westminister Abbey, 2022. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Det kan se ut som det bor en ung kunsterspire, så vel som prinser og prinsesser på Kensington Palace.

Palasset, som ligger vest i London, er bebodd av prins William og prinsesse Kate av Wales og deres tre arvinger, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Og foreldrene i huset har vist seg ganske så moderne (i kongelig målestokk) når det kommer til bruk av sosiale medier.

Søtt julemaleri

I julen delte nemlig kronprinsparet på sin offisielle konto på Instagram et bilde, malt av ingen ringere enn deres eldste sønn, den nå ni år gamle prins George.

Maleriet er av et søtt reinsdyr omgitt av snø mens en fugl sitter på geviret og en annen på nakken dens.

Det kan virke som den unge poden har lagt mye arbeid i bildet, gitt de intrikate detaljene i «Rudolfs» pels og snøfnuggene rundt.

Prinseparet ønsket også en god jul i innlegget og krediterte sønnen ved å legge til en emojii av en malepalett og navnet hans.

Kontoens følgere ble oppstemt av Georges maleri og pekte på at han ser ut til å ha arvet morens talent. Det er en kjent sak at Kate tar egne offisielle bilder av barna sine. Dessuten har hun tidligere laget motivet til et postkort som ble lagt ut på Instagram-kontoen deres som en takk til det skotske folket etter at paret besøkte landet i 2021.

Arvet talent?

Som ung studerte Kate Middleton kunsthistorie ved Universitetet i St. Andrews i Skottland, som også er hvor hun og prins William møttes og forelsket seg, ifølge People.

Men lille prins George har flere kunsteriske genetiske føtter å stå på. For bestefaren, den ferske Kong Charles er kjent for å være svært så habil med penselen. Insider publiserte nylig en artikkel hvor de hevdet at han er en av de mest vellykkede levende kunstnerne i England.

KONGELIG KUNST: Maleriet "Watercolors of Windsor Castle" av nå Kong Charles, malt i 1994. FOTO: PHOTO BY REX/NTB.
KONGELIG KUNST: Maleriet "Watercolors of Windsor Castle" av nå Kong Charles, malt i 1994. FOTO: PHOTO BY REX/NTB. Vis mer

Kong Charles har dyrket lidenskapen sin for malekunsten i nesten 50 år og bildene hans ble første gang utstilt på Windsor Castle i 1977. Kanskje vil også barnebarnet hans, prins George, følge i hans fotspor. Hittil kan mye i alle falle tyde på det.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer