Kongebarn:

Willam og Kate viste frem sønnens ukjente talent

Det ser ut som den lille prinsen kan ha arvet visse ferdigheter fra flere familiemedlemmer.

KONGEBARN: Det britiske kongehuset innehar flere kunsterinske talenter. Den siste i rekken er prins William prinsesse Kates eldste sønn, prins George. Her bilde av kronprinsparet, prins George og prinsesse Charlotte under julemessen i Westminister Abbey, 2022. FOTO: NTB.
KONGEBARN: Det britiske kongehuset innehar flere kunsterinske talenter. Den siste i rekken er prins William prinsesse Kates eldste sønn, prins George. Her bilde av kronprinsparet, prins George og prinsesse Charlotte under julemessen i Westminister Abbey, 2022. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

Det kan se ut som det bor en ung kunsterspire, så vel som prinser og prinsesser på Kensington Palace.

Palasset, som ligger vest i London, er bebodd av prins William og prinsesse Kate av Wales og deres tre arvinger, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Og foreldrene i huset har vist seg ganske så moderne (i kongelig målestokk) når det kommer til bruk av sosiale medier.

Søtt julemaleri

I julen delte nemlig kronprinsparet på sin offisielle konto på Instagram et bilde, malt av ingen ringere enn deres eldste sønn, den nå ni år gamle prins George.

Maleriet er av et søtt reinsdyr omgitt av snø mens en fugl sitter på geviret og en annen på nakken dens.

Det kan virke som den unge poden har lagt mye arbeid i bildet, gitt de intrikate detaljene i «Rudolfs» pels og snøfnuggene rundt.

Prinseparet ønsket også en god jul i innlegget og krediterte sønnen ved å legge til en emojii av en malepalett og navnet hans.

Kontoens følgere ble oppstemt av Georges maleri og pekte på at han ser ut til å ha arvet morens talent. Det er en kjent sak at Kate tar egne offisielle bilder av barna sine. Dessuten har hun tidligere laget motivet til et postkort som ble lagt ut på Instagram-kontoen deres som en takk til det skotske folket etter at paret besøkte landet i 2021.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer