<strong>HVEM TAR OVER FOR WILLIAM?:</strong> William blir ikke å se i sesong 3 av SKAM. Men, kanskje Chris (th) eller Jonas (tv) tar over kjekkasrollen? Foto: NRK - SKAM
HVEM TAR OVER FOR WILLIAM?: William blir ikke å se i sesong 3 av SKAM. Men, kanskje Chris (th) eller Jonas (tv) tar over kjekkasrollen? Foto: NRK - SKAM Vis mer

Skam William

William blir borte - men disse gutta er igjen i «SKAM»

Hvem tar over tronen etter Nooras kjære (spilt av Thomas Hayes)?

Publisert
Sist oppdatert

Sesong tre av alles (ja, alles!), både unge og godt voksne kvinners, favorittserie «SKAM», er rett rundt hjørnet. Men, like før vi var på vei til å forberede oss mentalt på fortsettelsen på kjærlighetshistorien mellom William og Noora, ble det torsdag kjent at det hjerteknusende dramaet må gå videre uten serien største «chickmagnet».

Thomas Hayes - som spiller William - gikk selv ut i mediene med den triste nyheten, som knuste gudene vet hvor mange kvinnehjerter der ute.

Selv om vi allerede for en stund tilbake, da det første klippet fra den kommende sesongen ble sluppet, ble overrasket over handlingen (Isak får hovedrollen), kom nyheten om «no more William» som et sjokk. For det store spørsmålet nå er: Hvem kommer til å bli den «nye» William? For «SKAM» er ikke «SKAM» uten en William-aktig rollefigur, som både er litt bad boy og good boy - altså «to die for».

Vi i KK.no-redaksjonen har dermed prøvd å spå/analysere oss frem til svaret, og vi tror vi kanskje vi har en liten anelse om hvem som kommer til å bli den nye «babemagneten», som skal sjarmere oss i senk i sesong tre (sjekk ut vår teori lenger nede i saken!)

Men først, disse guttene er igjen i serien - se bilder: 

Er dette den nye William?

Vi er ganske så sikre på at det ikke blir Isak - som ganske sikkert blir hovedrolleinnehaver neste sesong, og muligens er homofil.

Teori: Det neste «badboy/chickmagnet»-stempelet faller ganske naturlig på allerede nokså kjekke og lekre Chris fra Penetrator-bussen, spilt av Herman Tømmeraas.

Så slik vi ser det har vi fem mulige kandidater: Jonas, Penetrator-Chris, den tredje russekompisen til William (ja, han med bandanabåndet rundt hodet som vi ikke vet hvem er), kompisen til Jonas (han som «crusha» hytteturen til Jonas og Eva i første sesong, som vi heller ikke vet navnet på) og kompisen til William og Chris som ble banket opp, og som William «backet-up» (også ukjent navnemessig). 

SNUFS...: Tidligere denne uken ble det kjent at alles elskede «William» ikke skal være en del av den neste sesongen av «SKAM». Supertrist... Foto: Faksimile NRK
SNUFS...: Tidligere denne uken ble det kjent at alles elskede «William» ikke skal være en del av den neste sesongen av «SKAM». Supertrist... Foto: Faksimile NRK Vis mer

Vi tørr allerede nå å utelukke alle de tre ukjente kompisene, som kun hadde småroller her og der. Jonas og Chris derimot har vi fremdeles en liten finger på, likevel faller også Jonas fort bort, da han rett og slett fremstår som for snill, har vært sammen med Eva og spilte en sentral rolle i første sesong.

Dermed faller det naturlige, neste badboy/chickmagnet»-stempelet ganske naturlig på allerede nokså kjekke og lekre Chris fra Penetrator-bussen, spilt av Herman Tømmeraas.  Det er ikke til å legge skjul på at Chris har et sjarmerende «William-utseende», samtidig som han har den litt mørke siden ved seg, som vi føler en ny William MÅ ha. Han må trigge noe ved oss, og vi har troen på at Chris har den triggeren ett eller annet sted der inne. Og så har han jo allerede hatt en liten flørt på gang med en av hovedjentene - nemlig Eva. 

Lukter vi en ny, dramatisk romanse her?

Med andre ord; vår teori er at Penetrator-Chris kommer til å bli sentral i den nye sesongen. MEN,  vi vil også ta oss friheten til å lufte tanken: Kan det komme en helt ny «SKAM»-gutt inn i bildet? Det var jo tross alt med en del interessante fyrer i den nye «teaseren» som vi ikke har sett før, men som vi har en mistanke om at vi kan få et lite gjensyn med i sesongen som kommer. Dumt hadde det heller ikke vært! Litt nytt blod skader aldri.

Mens vi venter i spenning, hvorfor ikke ta nok en titt på «teaseren»:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer