Reese Witherspoon:

Wow, det er tydelig å se hvor 19 år gamle Ava Philippe har fått sine vakre trekk fra!

Tre generasjoner Witherspoon stilte opp for amerikanske Vogue. Se det fantastiske bildet i saken!

SOM MOR, SÅ DATTER: 19 år gamle Ava Phillipe er som snytt ut av nesen på sin vakre skuespillermor Reese Witherspoon. Se det fantastiske Vogue-fotografiet i saken! Dette bildet er fra en filmpremiere i London i 2018. FOTO: NTB Scanpix
SOM MOR, SÅ DATTER: 19 år gamle Ava Phillipe er som snytt ut av nesen på sin vakre skuespillermor Reese Witherspoon. Se det fantastiske Vogue-fotografiet i saken! Dette bildet er fra en filmpremiere i London i 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Ava Philippe (19) er blitt kalt sin mors dobbeltgjenger og «look-alike» er gammelt nytt. For hver gang den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (42) tar med datteren på rød løper klapper både fansen og vi i pressen i hendene av entusiasme over hvor skjønne mor og datter er sammen.

Men denne gangen tar det helt av.

I februarutgaven av amerikanske Vogue har nemlig Reese Witherspoon stilt opp i et stort intervju - og har både med seg datteren Ava og moren Betty Witherspoon (70) i saken. Og det er ingen tvil om hvor Ava - eller Reese for den saks skyld - har fått sine vakre trekk fra.

Tre generasjoner Witherspoon-kvinner stråler på fotografiet tatt av den anerkjente fotografen Zoë Ghertner. Hun har også gjort coveret med Reese Witherspoon som pryder Vogue i februar.

LES OGSÅ: Ting gikk ikke helt etter planen da KK-journalisten skulle leve uten TV i 14 dager: - Jeg MÅTTE vite hva som hadde skjedd på Big Little Lies

- Jeg ble sykt lei av å spille i filmer hvor jeg var den eneste kvinnen i hovedrollen

Reese Witherspoon ble for alvor kjent på begynnelsen av 2000-tallet da hun spilte rollen som den noe simple karakteren Elle Woods i den romantiske filmen Legally Blonde. I intervjuet med Vogue forteller Reese at hun til slutt ble lei av de anti-feministiske Hollywood-strategiene.

- Jeg ble sykt lei av å spille i filmer hvor jeg var den eneste kvinnen i hovedrollen. Jeg var lei av å se dårlig skrevne manus hvor det bare var én kvinnelig rolle - og at alle kvinnelige skuepillere i byen likevel ville ha den rollen fordi det ikke fantes noe annet, sier hun ærlig til Vogue.

Men Reese Witherspoon har aldri vært en dame som har latt seg tie av redsel for hva bransjen kunne tenke og mene om henne. Hun har engasjert seg spesielt for kvinners rettigheter og LGBTQ-samfunnet.

Våren 2017 kom den amerikanske serien Big Little Lies ut - og ble en umiddelbar suksess. Her hadde Reese Witherspoon hovedrollen sammen med storhetene Nicole Kidman (51), Shailene Woodley (27), Zoë Kravitz (30) og Laura Dern (51).

DRØMMEGJENG: I den populære HBO-serien Big Little Lies spiller Reese Witherspoon sammen med Laura Dern, Nicole Kidman, Zoë Kravitz og Shailene Woodley. Dette bildet er tatt under Golden Globe-utdelingen i 2018. FOTO: NTB Scanpix
DRØMMEGJENG: I den populære HBO-serien Big Little Lies spiller Reese Witherspoon sammen med Laura Dern, Nicole Kidman, Zoë Kravitz og Shailene Woodley. Dette bildet er tatt under Golden Globe-utdelingen i 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Endelig fikk Reese oppfylt ønsket sitt om flere sterke kvinnelige hovedroller samlet under ett. Hun står også oppført som executive producer, sammen med kollega Nicole Kidman, for serien som har høstet inn både Emmy- og Golden Globe-priser.

Gleden var stor (spesielt her hos oss i KK-redaksjonen!) da det i fjor ble kjent at det kommer en ny sesong av serien i 2019 - og at de har fått med seg skuespillerlegenden Meryl Streep (69) på laget. PSST: Her får du en sniktitt på andre sesong av Big Little Lies!

I Vogue-intervjuet lovpriser Meryl Streep Big Little Lies-kollegaen, og er imponert over alt det Reese Witherspoon får til.

- Hun gjør alt! I tillegg til å være skuespiller, produsent, skrive bøker og driver med Draper James (klesmerke Witherspoon etablerte i 2015, journ.anm.), så skjærer hun også ut gresskar! Hun oppdrar tre barn. Hun vedlikeholder vennskap. Jeg vet selv hvordan det er å være i denne bransjen og å oppdra barn. Du vet boken I Don’t Know How She Does It? - der har du Reese! sier Meryl Streep til Vogue.

I tillegg til datteren Ava og sønnen Deacon (17), som Reese fikk med eksmannen Ryan Phillippe (44), har hun sønnen Tennessee James (6) med sin nåværende ektemann Jim Toth (49).

TREBARNSMOR: I 2010 fikk ble Reese Witherspoon beæret med en stjerne på the Hollywood Walk of Fame. Da hadde hun med seg barna Ava og Deacon. Yngstesønnen Tennessee James ble født to år senere. FOTO: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: I 2010 fikk ble Reese Witherspoon beæret med en stjerne på the Hollywood Walk of Fame. Da hadde hun med seg barna Ava og Deacon. Yngstesønnen Tennessee James ble født to år senere. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: 6 ting du (mest sannsynlig) ikke visste om HBO-serien Big Little Lies!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer