Reese Witherspoon:

Wow, det er tydelig å se hvor 19 år gamle Ava Philippe har fått sine vakre trekk fra!

Tre generasjoner Witherspoon stilte opp for amerikanske Vogue. Se det fantastiske bildet i saken!

SOM MOR, SÅ DATTER: 19 år gamle Ava Phillipe er som snytt ut av nesen på sin vakre skuespillermor Reese Witherspoon. Se det fantastiske Vogue-fotografiet i saken! Dette bildet er fra en filmpremiere i London i 2018. FOTO: NTB Scanpix
SOM MOR, SÅ DATTER: 19 år gamle Ava Phillipe er som snytt ut av nesen på sin vakre skuespillermor Reese Witherspoon. Se det fantastiske Vogue-fotografiet i saken! Dette bildet er fra en filmpremiere i London i 2018. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At Ava Philippe (19) er blitt kalt sin mors dobbeltgjenger og «look-alike» er gammelt nytt. For hver gang den amerikanske skuespilleren Reese Witherspoon (42) tar med datteren på rød løper klapper både fansen og vi i pressen i hendene av entusiasme over hvor skjønne mor og datter er sammen.

Men denne gangen tar det helt av.

I februarutgaven av amerikanske Vogue har nemlig Reese Witherspoon stilt opp i et stort intervju - og har både med seg datteren Ava og moren Betty Witherspoon (70) i saken. Og det er ingen tvil om hvor Ava - eller Reese for den saks skyld - har fått sine vakre trekk fra.

Tre generasjoner Witherspoon-kvinner stråler på fotografiet tatt av den anerkjente fotografen Zoë Ghertner. Hun har også gjort coveret med Reese Witherspoon som pryder Vogue i februar.

LES OGSÅ: Ting gikk ikke helt etter planen da KK-journalisten skulle leve uten TV i 14 dager: - Jeg MÅTTE vite hva som hadde skjedd på Big Little Lies

- Jeg ble sykt lei av å spille i filmer hvor jeg var den eneste kvinnen i hovedrollen

Reese Witherspoon ble for alvor kjent på begynnelsen av 2000-tallet da hun spilte rollen som den noe simple karakteren Elle Woods i den romantiske filmen Legally Blonde. I intervjuet med Vogue forteller Reese at hun til slutt ble lei av de anti-feministiske Hollywood-strategiene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer