MONSTER NRK:

Yes, traileren til NRK-serien «Monster» er her!

Høst + TV-serier = Sant!

MONSTER NRK: Denne høsten får vi se Jakob Oftebro og Ingvild Holthe Bygdnes som etterforskere i krim-serien «Monster» på NRK. Foto: NRK
MONSTER NRK: Denne høsten får vi se Jakob Oftebro og Ingvild Holthe Bygdnes som etterforskere i krim-serien «Monster» på NRK. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten er over oss, og med det betyr det at vi ENDELIG slipper å få dårlig samvittighet for å sitte inne og se på favorittseriene våre! Denne høsten gleder jeg meg spesielt mye til NRK-storsatsningen «Monster». Se trailer her!

Det er tre simple grunner til dette:1. Jeg elsker krim! (- Og nå har Norge virkelig tatt opp kampen mot söta bror og våre venner i sør)

2. Jeg digger den nord-norske råskapen! (Settingen i «Monster» er satt til Varangerhalvøya i Finnmark)

3. Det er mye bra å hvile øynene på! (Altså, Jakob Oftebro er både talentfull og hot, og Bjørn Sundqvist er tidenes fyrverkeri av en skuespiller!)

LES OGSÅ: TV-serier er den nye parterapien

Det har altså skjedd et drap i en liten bygd i Finnmark, og kriposetterforsker Joel Dreyer (spilt av Oftebro) blir satt på saken. Han må innfinne seg i å jobbe med den lokale politietterforskeren Hedda Gilbert (spilt av Ingvild Holte Bygdnes), men når det baller på seg med flere drap og dårlig kjemi mellom de involverte etterforskerne, deriblant den konfliktsky «sheriffen» Ed Arvola (Sundqvist), er det plutselig ikke helt optimalt å være en del av teamet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer