Yolanda Hadid

Yolanda Hadid er 54 år gammel og ser helt smashing ut!

Supermodellmammaen og «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen er ikke redd for å vise kroppen etter barnefødsler og sykdom.

YOLANDA OG GIGI: Yolanda Hadid, mammaen til en av nåtidens største supermodeller, Gigi Hadid, glemmer kroppspresset og kaster klærne på stranda. Foto: Pa Photos
YOLANDA OG GIGI: Yolanda Hadid, mammaen til en av nåtidens største supermodeller, Gigi Hadid, glemmer kroppspresset og kaster klærne på stranda. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Verken sykdomshistorie, alder eller antall barn stopper mammaen til supermodellene Gigi og Bella Hadid, Yolanda Hadid, fra å la klærne ligge og hoppe i et av sommerens viktigste plagg; bikinien! (Visste du at supermodelldatteren Gigi Hadid ble bedt om å gå ned i vekt?) 

Til tross for at kroppen til den nederlandske skjønnheten og «The Real Housewives of Beverly Hills»-personligheten har vært gjennom mye - tre fødsler (som er langt fra bare bare ifølge moteprofil Silje Pedersen) og har den aggressive sykdommen «Lyme disease» som kommer av flåttbitt! - er hun fortsatt knallstolt over den (med god grunn spør du oss) og hyller den på sosiale medier.

LES OGSÅ: - Elsk kroppen din, men valker og alt!

Hadid, som tidligere var toppmodell, kastet nemlig alle klærne og poserte som i sine tidligere glansdager, mens hun trakk til seg all solen hun kunne under en «healing-ferie» i Tahiti. Vi må ærlig innrømme at den 54 år gamle moren stråler i den lille sorte bikinien! Og selv om rykter skal ha det til at hun har gjort en del med ansiktet, skal kroppen være «au naturel».

Se flere bikinibilder lenger ned i saken!

Summer Solstice never felt this good....... #Freedom #Body #Soul #OutOnALimb

Et bilde publisert av YOLANDA (@yolanda.hadid)

I motsetning til en rekke andre kjendiser og eks-supermodeller, har ikke Yolanda retusjert bildene, eller forsøkt å skjule at hun har litt aldrende hud - og vi elsker det! For hun ser ut til å trives mer enn godt nok med kroppen sin! Har du forresten lest kommentaren: Hvorfor mister jeg all selvtillit idet jeg tar på meg bikinien? 

Som tidligere modell, vet Yolanda å fremheve sine beste sider. I tillegg til å ha valgt to av sommerens heteste bikinier, i fasonger som passer hennes former og alder, poserer hun erfarent og selvsikkert foran kameraet til tross for at hun fremdeles plages av sykdommen. 

LES OGSÅ: Bikinier som gjør underverker for figuren - slik fremhever du din kropp!

I slutten av 2015 ble det kjent at også to av barna, Bella og Anwar, også har den samme sykdommen som moren (se Gigi Hadid sin reaksjon da det ble kjent at søsknene hennes også hadde «Lyme disease»). Ifølge Norsk Lyme Berrelios-Forening er sykdommen høyst sannsynlig både er underdiagnostisert og undervurdert. 

Sun kissed, Tahitian style.......... #Maruru #Tahiti #Summer #IslandLife

Et bilde publisert av YOLANDA (@yolanda.hadid)

Body Scrub, Body Care.......... #NaturalHealing #Tahiti #Summer

Et bilde publisert av YOLANDA (@yolanda.hadid)

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer