NikkieTutorials:

YouTube-stjerne kom ut som transkjønnet: - Jeg er fortsatt meg

Videoen har i skrivende stund allerede over 14 millioner visninger.

Video not found
AVSLØRING: Nikkie De Jager, også kjent som NikkieTutorials på YouTube, har en av verdens mest profilerte Beauty-kanaler. 2020 startet hun med en overraskelse for fansen. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære YouTuberen Nikkie de Jager – bedre kjent som NikkieTutorials - postet mandag 13. januar en video som skulle vise seg å avsløre en sannhet hun har holdt inne i mange år.

Etter å ha blitt truet av noen som ville lekke hennes private historie, ville hun ta makten tilbake, og dele det selv.

I løpet av sine 11 år som skjønnhets-youtuber har NikkieTutorials lagt ut ukentlige videoer av at hun sminker seg. Den nederlandske jenta slo igjennom for fullt i 2015 med videoen «The power of makeup», hvor hun inspirerte mange til å ikke være redd for å vise sitt sanne jeg både med og uten sminke.

25-åringen har over 12 millioner følgere på YouTube-kanalen sin, og har lagt ut videoer hvor hun sminker kjente navn som blant annet Kim Kardashian West (39) og Drew Barrymore (44).

LES OGSÅ: 12 kjendiser som har banet vei for transseksuelle

«I'm coming out»

I videoen som er lagt ut under tittelen «I'm coming out», starter Nikkie med å snakke om at hun har lyst til å fortelle om noe hun alltid har villet dele med seerne sine, men på sine egne premisser.

«Det er et nytt år, det er 2020 og jeg vil starte året med sannheten. Jeg vil starte året med å endelig avsløre en del av mitt liv, som har gjort meg til den jeg er. Jeg vil snakke om en del av meg selv, som gjør meg til meg

«Jeg kan ikke tro at jeg sier dette i dag, til alle dere, foran hele verden. Men, det føles deilig å endelig gjøre det. Det er på tide å slippe tak, og bli helt fri. Når jeg var liten, ble jeg født i feil kropp. Som betyr at jeg er transkjønnet.»

I den 17 minutter lange videoen forteller hun at hun håper på at de som er i samme situasjon som henne, kan bli inspirert til å bare være seg selv, uansett hva. Hun sier at hun hele livet har følt seg som en jente, og at moren hennes har vært en enorm støtte for henne hele veien.

LES OGSÅ: Dommerne i sjokk over norske Angelina

View this post on Instagram

I’m coming out. 💖 link in bio!

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

Følte seg fanget

Fra hun var 7-8 år brukte hun kun jenteklær, og begynte i en alder av 14 å ta hormoner for å endre veksten sin. Innen hun var 19 år, hadde hun undergått operasjoner for å bytte kjønn til å bli kvinne.

Hun forteller at hun følte seg fanget i feil kropp, og at det har vært vanskelige situasjoner der hun har måttet fortelle sannheten til folk som har stått henne nær.

«Jeg har alltid levd min ungdom som en jente, og den vanskeligste delen ved å leve ungdommen som en jente når du ikke er «offisielt jente» enda, er at du føler deg fanget».

Etter å ha hatt en mannlig kjæreste i flere år, nevner hun at hun skulle ønske at hun hadde fortalt han om situasjonen tidligere, og at hun ønsker å holde forholdet deres privat. Hun oppfordrer deretter at dersom noen befinner seg i samme situasjon, å fortelle om det så fort du føler deg trygg nok til å gjøre det.

«I dag er dagen jeg er fri, og jeg får være meg selv. Min kjærlighet for sminke har alltid vært ekte, og jeg har alltid vært ekte.»

Hun avslutter videoen med en sentimental tone, og forteller at hvis du føler deg fanget og det ikke er noen vei ut, vit at det blir bedre.

«Stol på meg, det blir bedre».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer