Zac Efron:

Zac Efron skal spille en av USAs verste seriemordere

Her er det første bildet av han som den berømte seriemorderen Ted Bundy.

ZAC EFRON: Zac Efron delte bilde av seg som den berømte seriemorderen på Instagram. Foto: Instagram @zacefron
ZAC EFRON: Zac Efron delte bilde av seg som den berømte seriemorderen på Instagram. Foto: Instagram @zacefron Vis mer
Publisert

Zac Efron (30) har gitt oss den første sniktitten på hans transformasjon til den berømte seriemorderen og voldtektsmannen Ted Bundy, som han skal spille i filmen «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile».

Zac Efron delte bildet av seg i karakter på Instagram, og de fleste av oss sitter igjen med blandede følelser. På den ene siden er han en forferdelig seriemorder, men på den andre siden har han en kropp og et ansikt som ser ut til å være designet av høyere makter.

LES OGSÅ: Zac Efron på rolleliste i «Baywatch»-film

Inspirert av kjærestens historie

Kanskje er det ikke så rart at Ted Bundy spilles av Hollywood-kjekkasen, når man tar i betraktning at filmen er fortalt fra perspektivet til morderens tidligere kjæreste, Elizabeth Kloepfer - som skal spilles av Lily Collins (28).

Bundy myrdet mange av sine ofre mens de fremdeles var et par, og i løpet av en periode i 1976 var de fremdeles samboere mens Bundy hadde blitt tiltalt for både kidnapping og overfall.

I senere intervjuer har hun snakket offentlig ut om hvordan mistankene hennes vokste seg større hver dag, ettersom stadig flere ting pekte mot at det faktisk var kjæresten hennes som sto bak ugjerningene.

Blant annet skal han ha forsvunnet sporløst i perioder som samsvarte med tidsrammen til flere av drapene han var tiltalt for, og en gang fant hun deler av det som må ha vært drapsvåpnene hans i bilen. Dessuten hadde hun flere ganger gjenkjent ham i kriminelle tegninger, og meldt ham for politiet.

LES OGSÅ: Den nye traileren til «The Handmaid's Tale» er her

Meet Ted. #behindthescenes 🎬

Et innlegg delt av Zac Efron (@zacefron)

Meet Liz...

Et innlegg delt av Lily Collins (@lilyjcollins)

Utfordrende rolle

Zac Efron har sagt i en intervju med Teen Vogue at han tror det å spille Ted Bundy blir en utfordrende rolle, men at han likevel gleder seg.

- Det kommer til å bli veldig annerledes, men det kommer også til å bli veldig gøy. Jeg gleder meg masse, sier han til magasinet.

Til tross for at Efron sine tidligere roller ikke ligner mye på denne, mener castingansvarlig Michael Costigan at han er perfekt for rollen, ettersom han både kan gi dybde og sjarm til karakteren, akkurat som Ted Bundy også hadde i virkeligheten.

Det er foreløpig ikke kjent når «Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile» kommer på kino, men ting tyder på at det blir en liten stund til.

Mens vi venter på Efron sin rolle på storskjermen, har vi laget en liten bildekarusell av skuespilleren. Vi må si at vi liker den nye looken med bart, og håper den blir, selv etter at Ted Bundy forsvinner.

LES OGSÅ: Hvor ble det egentlig av «Clueless»-stjernene?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer