Utredes for ADHD

Zara Larsson: - Det er usexy å ikke ha kontroll

Allerede som barn slet den svenske artisten, Zara Larsson (24) med å kontrollere humøret og impulser. Nå utredes hun for ADHD.

STØTTEAPPARAT: Zara Larsson (24) forteller at hun er glad for at hun har et stort støtteapparat rundt deg. Spesielt siden det ikke er så mye hun klarer selv. FOTO: NTB
STØTTEAPPARAT: Zara Larsson (24) forteller at hun er glad for at hun har et stort støtteapparat rundt deg. Spesielt siden det ikke er så mye hun klarer selv. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

- Jeg kjenner at jeg har det bra, men det er litt opp og ned. Jeg har veldig mange sterke følelser. Akkurat nå er jeg i utredning for ADHD, som burde ha skjedd for kanskje femten år siden.Det fortalte Zara Larsson da hun var gjest i musikkprogrammet PLS med Per Sinding-Larsen i SVT.

– Jævlig usexy

Det var det svenske nettstedet booom.se som omtalte denne saken, hvor de skriver at artisten selv mistenker at hun har en ADHD-diagnose. Hun forteller at det er vanskelig å selv holde i alle hverdagens tråder.

– Jeg har en manager, jeg har en person som booker det daglige skjemaet mitt og jeg har verdens supportsystem rundt meg. Jeg klarer ikke så mye selv.

LES OGSÅ: Superstjerna Zara Larsson lider av alvorlig PMDS

Det forteller hun og refererer da til sin siste turné. Nylig gjennomførte Zara en etterlengtet turné etter et langt korona-opphold. Noe som er et stort apparat med mye logistikk. Men Zara opplever hindre i selv de mindre prosjektene i livet sitt.

– Det er så jævlig usexy å være 24 år og ikke ha koll på livet sitt. Å ikke kunne ha kontroll på livet sitt og ikke kunne ha kontroll på sine egne følelser. Nå kjennes det egentlig som jeg må ha hjelp, forklarer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer